Когато времето все още е хубаво и искаме да се насладим на последните слънчеви лъчи преди зимата и не ни се застоява за дълго в кухнята , се спираме на семпли рецепти за ястия, които като че сами се приготвят и ни оставят свободно време.
Преди време обещах да покажа и как ползваме у дома пестото. Това е начинът за приготвяне на пилешки гърди или филета и е една идеална бърза импровизация. Не откривам снимките на другите ястия, но тези са налични и затова сега пристъпвам към представянето на рецептата.
Съдът за печене се покрива с песто, върху което се нареждат пилешки месца, наръсват се с малко сол и смлян чер пипер, сипва се бяло вино около 1 ч.ч. , а върху филетата се нареждат резенчета синьо сирене. Можете да ползвате кашкавал или моцарела, с каквото разполагате в хладилника. Печете около 15-20 минути на 200 градуса.
Да ви е сладко!
Преди време обещах да покажа и как ползваме у дома пестото. Това е начинът за приготвяне на пилешки гърди или филета и е една идеална бърза импровизация. Не откривам снимките на другите ястия, но тези са налични и затова сега пристъпвам към представянето на рецептата.
Съдът за печене се покрива с песто, върху което се нареждат пилешки месца, наръсват се с малко сол и смлян чер пипер, сипва се бяло вино около 1 ч.ч. , а върху филетата се нареждат резенчета синьо сирене. Можете да ползвате кашкавал или моцарела, с каквото разполагате в хладилника. Печете около 15-20 минути на 200 градуса.
Да ви е сладко!
Чудесна идея! Наистина бързо и вкусно!
ОтговорИзтриванеДа, това е от бързата серия, когато няма време за суетене...
Изтриване